Smeštaj

Našim gostima nudimo nesvakidašnji doživljaj, udobnost i mir.

Boravak može biti na nekoliko sati ili više dana, kao dnevni boravak, prenoćište, prenoćište sa doručkom, polupansion, pun pansion. Postoji i mogućnost sopstvenog spremanja hrane, u skladu sa dogovorom.
Koncepcija enterijera je takva da je pogodna za smeštaj grupa, kada su u pitanju aranžmani sa organizacijama, udruženjima, školama, klubovima, firmama i sl. U tim slučajevima, ako se koristi čitav smeštajni kapacitet ili se vrši razmeštaj po celoj kući, cene se formiraju po osobi. Kod individualnih ili porodičnih gostovanja, kao i za manje grupe (do 6 osoba), naplaćuje se po ceni izabrane ili raspoložive smeštajne celine. Za decu do 7 godina se ne naplaćuje.
Takođe, moguće je iznajmiti čitavo imanje za organizovanje različitih događaja. Gostima su na raspolaganju Wi-Fi internet, parking, sala, dve letnje bašte, roštilj sa priborom, stoni tenis i dr.

Cene aranžmana (po osobi)

Dnevni boravak – 12 € *

Prenoćište – 24 € *

Prenoćište sa doručkom – 30 € *

Polupansion – 40 € *

Pun pansion – 50 € *

(doručak – 6 €, ručak – 10 €, večera – 10 €) *

Cene po smeštajnim celinama

Istok – 90 € *

Salon&Kula – 60 € *

Porodični apartman 80 € *

Žuta soba – 40 € *

Cene za događaje formiramo u zavisnosti od njihove specifičnosti, vrste i veličine.

* Sve cene su u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Istok

Ovaj apartman se nalazi u najstarijem delu kuće i predstavlja reprezentativnu i našu najveću ambijentalnu celinu. Prostire se istočnom i južnom stranom u dve etaže. Sastoji se od dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kupatila i terase. Poseduje dva francuska i tri singl kreveta. U ovom prostoru može komotno da boravi 6 - 7 odraslih osoba.

Salon&Kula

Salon&Kula je apartman koga čine dnevni boravak u donjoj etaži i spavaća soba sa kupatilom na spratu. Nalazi se na severo-istočnoj strani kuće. Poseduje izraženu patinu i odiše atmosferom salonskog, građanskog enterijera s kraja XIX i početka XX veka. Zbog svoje koncepcije i estetike idealan je za parove. Ima francuski krevet i opciono još jedan ležaj.

Porodični apartman

Kao što njegovo ime govori ovaj apartman je pogodan za boravak porodica, što svakako ne isključuje smeštaj i u nekoj drugoj konstelaciji. Obuhvata dve spavaće sobe, hodnik koji je ujedno i prostorija za odlaganje stvari, kupatilo, potpuno opremljenu kuhinju i trpezariju. Poseduje francuski krevet i još dva singl kreveta koji se po potrebi mogu spojiti i pretvoriti u francuski. Nalazi se u zapadnom delu kuće.

Žuta soba

Ovo je najmanji apartman u Vili Albedo i čine ga dve sobe, kupatilo i terasa. Idealan je za samce/samice, parove, ali i tročlane porodice. Poseduje jedan francuski i jedan singl krevet. Pozicioniran je na južnoj strani, kao „mirna, ušuškana tačka na mapi naše kuće“.

Sala

Sala je centralna i najveća prostorija u kući, sa dva toaleta i galerijom u gornjoj etaži. Pogodna je za različite skupove i događaje, kada se može iznajmiti nezavisno od ostatka kuće. Orijentisana je u pravcu sever - jug.