Usluge i cene

USLUGE

Ambijent naše kuće, ponudiće vam doživljaj šetnje kroz vreme. Ako zastanete, pažljivo raspoređeni eksponati, ispričaće vam po koju priču koja će vas vratiti čitav vek ili dva u nazad, u vreme u kome se živelo po sasvim drugačijim pravilima.

Jela u našoj kuhinji, spremaju se po tradicionalnoj recepturi i poslužuju u ambijentu po želji gosta. Na primer, baka Desindjuveč – rado ćemo vam poslužiti kraj tople crepulje sa koje škilji svetlost porodične lampe, dok peškir sa njenim izvezenim imenom i devojačkim prezimenom – kraj sinije, priča o tome kako se nekada skladno živelo i obedovalo u malim kućama i velikim porodicama u njoj. Ostali eksponati u sobi, trudiće se da daju svoj doprinos čarobnoj večeri koju ćete pamtiti. Ako želite večeru sa visokim stilom gradjanskog ambijenta – samo po vremenu istom ovom prvom, čekaju vas plavi salon i soba – opremljeni nameštajem iz vremena kneza Jevrema Obrenovića. U isto vreme, na jednom mestu, u jednoj ponudi – dva stila, dve priče, sa dva ukusa i dva mirisa – oba sa pečatom prohujalih vremena i naših predaka.

Od proleća dojeseni veseli cvrkut najavljuje jutra i priziva sunce da prospe iskričavu svetlost po rosnatoj travi prostranog dvorišta. Kada se posle tihe noći probudite odmorni i opušteni, u bašti mirisnih ruža čekaće vas slatko od jagoda i čaša hladne bunarske vode. Posle doručka u prirodi, možete odabrati sadržaje koji će vam pomoći da vreme svoga odmora ispunite na najprijatniji način.

C E N O V N I K  U S L U G A

(USKORO DETALJNIJE)

 

Cela kuća

(za odmor, svečanosti, prezentacije, radionice, foto i video snimanja i dr), posebno se dogovara

Sala (do 30 mesta) posebno se dogovara

Letnja bašta sa baštenskim roštiljem, tremovima, kuhinjom, trpezarijom i sobom (za svečane ručkove, izlete, prezentacije, foto i video snimanja), posebno se dogovara

Posebno se dogovara cena za porodične posete za koje odobravamo značajne popuste.

NEMA KOMENTARA