Usluge i cene

USLUGE

Ambijent naše kuće, ponudiće vam doživljaj šetnje kroz vreme. Ako zastanete, pažljivo raspoređeni eksponati, ispričaće vam po koju priču koja će vas vratiti čitav vek ili dva u nazad, u vreme u kome se živelo po sasvim drugačijim pravilima.

Jela u našoj kuhinji, spremaju se po tradicionalnoj recepturi i poslužuju u ambijentu po želji gosta. Na primer, baka Desindjuveč – rado ćemo vam poslužiti kraj tople crepulje sa koje škilji svetlost porodične lampe, dok peškir sa njenim izvezenim imenom i devojačkim prezimenom – kraj sinije, priča o tome kako se nekada skladno živelo i obedovalo u malim kućama i velikim porodicama u njoj. Ostali eksponati u sobi, trudiće se da daju svoj doprinos čarobnoj večeri koju ćete pamtiti. Ako želite večeru sa visokim stilom gradjanskog ambijenta – samo po vremenu istom ovom prvom, čekaju vas plavi salon i soba – opremljeni nameštajem iz vremena kneza Jevrema Obrenovića. U isto vreme, na jednom mestu, u jednoj ponudi – dva stila, dve priče, sa dva ukusa i dva mirisa – oba sa pečatom prohujalih vremena i naših predaka.

Od proleća dojeseni veseli cvrkut najavljuje jutra i priziva sunce da prospe iskričavu svetlost po rosnatoj travi prostranog dvorišta. Kada se posle tihe noći probudite odmorni i opušteni, u bašti mirisnih ruža čekaće vas slatko od jagoda i čaša hladne bunarske vode. Posle doručka u prirodi, možete odabrati sadržaje koji će vam pomoći da vreme svoga odmora ispunite na najprijatniji način.

CENOVNIK 2017

(cene su date u evrima, a naplaćuju se u dinarskoj protivvrednosti po važećem kursu)

S O B E                                                                      H  R A N A
Broj:                        Cena                                                                 Cena
I (porodična) …………….. 25                                         Doručak ………….. 4
II (mala) …………………….15                                          Ručak ……….……. 7
III (romantična) …………40                                          Večera ………….…. 7
IV (rustika) ……………. 100

Cena za usluge (osveženje, zakuska ili pun obrok) za grupe – dogovara se.

NAPOMENE:

  • Boravišna taksa u iznosu od 70 dinara uračunata u cenu.
  • Za decu do pet godina ne naplaćuju se usluge.
  • Prostorije koje su sastavni deo smeštajnih jedinica i koje zajedno sa njima čine apartmanske celine, na raspolaganju su gostima.
  • Odobravamo popuste, koji će zavisiti od broja noćenja, broja gostiju ili drugih faktora (za porodice, penzionere, stalne goste, grupe i dr.)