Home Mediji TV Emisije

TV Emisije

1735
0
SHARE

R

Regionalna RTV AS ŠABAC, od samog početka rada Vile Albedo – postalaje saradnik, medijski pokrovitelj i prijatelj. U toku proteklih 10 godina, ova medijska kuća je ispratila sve programe, aktivnosti i dogadjaje Vile Albedo, što je bilo od ogromnog  značaja za razvoj turizma i  kulture  na seoskom području Šapca, a što uz ekologiju predstavlja važan faktor za razvoj cele  lokalne zajednice.

RTV ŠABAC je  u više navrata zabeležio aktivnoti organizovane u Vili Albedo, dajući time doprinos razvoju turizma u šabačkim selima.

Dopisništvo RTS u Šapcu, više puta je zabeležilo važne dogadjaje u Vili Albedo.

Trodnevno snimanje emisije  ”Znanje imanje” za programe RTS –  kroz seminar, kreativne radionice i izložbu –  organizovane u Vili Albedo, kao i posete pocerskim domaćinstvima, dalo je svojevrsan doprinos afirmaciji Šabačkog kraja i Vili Albedo. U emisiji je zabeležen i Dečiji kreativni centar, kao simbol društvene odgovornosti i mogućnosti za kvalitetniji život u seoskim zajednicama. Snimanje emisije je obuhvatilo i posetu selu Lipolist, domaćinstvima sa kojima  Vila Albedo ima uspostavljenu saradnju.

Prilozi za emisiju ”Znanje imanje” snimani su i 2009. godine.

Veliki doprinos afirmaciji Vile Albedo dala su i tri snimljena priloga u toku desetogodišnjeg rada za emisiju RTS ”Knjiga utisaka”. Kroz ove emisije se mogao videti  razvoj Vile Albedo na njenom putuspecifičnog ”turizma na selu” koji se pretežno sagledava kroz ”kulturni turizam”.

Radio Televizija Srbije je u okviru svoje emisije “Moja lepa Srbija” predstavila Vilu Albedo kao atraktivnu turističku destinaciju Šabačkog kraja.

 

U februaru 2015 godine, na imanju Vile Albedo, Happy TV je snimila emisiju Koreni. U snimanju je učestvovao folklorni ansambl KUD Abrašević.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here